Podivjani bik spravil v strah Tolmince

Foto: Žurnal24 Olajševalna okoliščina za bika je bila, da je bil brez rogov in tako ni bil tako
Veliko dela so imeli včeraj s podivjanim bikom, ki je strašil po tolminskih ulicah. Konec njegovemu begu je storil šele lovec.
Oglej si celoten članek

V torek ob približno pol enajstih dopoldne je iz klavnice v Tolminu pobegnil podivjan bik. Večji bik se je pred tem izvil iz verige, preskočil dvometrsko ograjo in jo ucvrl na prostost.

Policiste so obvestili, da jo je ubral preko mostu čez reko Tolminko. Čez čas so ga našli na parkirišču tolminskega podjetja. Na pomoč je prišel lokalni lovec in storil tisto, kar bi sicer bika čakalo v klavnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.