Podizvajalci spet protestirali

Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev Foto: Anže Petkovšek protest podizvajalcev
Društvo podizvajalcev je med 10. in 12. uro na dolenjski avtocesti izvedlo drugo protestno vožnjo, s katero so želeli opozoriti na neplačana dela pri gradnji avtoceste.
Oglej si celoten članek

Vožnjo so začeli ob 10. uri pri Motelu Grosuplje in se odpeljali do Novega mesta in nazaj.

Predsednik društva podizvajalcev Mirko Požar je napovedal, da bodo aktivnosti nadaljevali, dokler ne bodo prejeli plačil za opravljena dela. Naslednja protestna vožnja je napovedana za petek, 8. julija, ko naj bi opravili protestno vožnjo na primorski avtocesti. Zadnja stopnja naj bi bila popolna zapora pomurske avtoceste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.