Podnajemnik bo moral počistiti

Foto: Žurnal24 "Glede trgovske ponudbe se pogovarjamo s ponudniki oblačil in obutve višjega cen
Investitor luksuznega Zelenega parka mora poskrbeti za sanacijo črnega odpada avtov.
Oglej si celoten članek

“Zadevo rešujemo. Z našim podnajemnikom, ki je očitno šel čez mejo, smo podpisali dogovor, da bo območje počistil. Pri njem smo sicer urgirali že večkrat,” odgovarja Uroš Brataševec, direktor podjetja Coagens, ki je lastnik parcele z velikim črnim odpadom rabljenih avtomobilov v izolski industrijski coni. O pritožbah sosedov smo poročali pred kratkim.

Inšpektor opozoril
Inšpektorat za okolje je zoper Coagens uvedel inšpekcijski postopek in mu izdal ukrep opozorila. Brataševec dodaja, da so nepridipravi na njihovo zemljišče, čeprav je bilo ograjeno, odlagali odpadke že v preteklosti. “Ko smo takrat sami posredovali pri policiji in inšpekcijskih službah, nam ni nihče pomagal, da zaščitimo lastno posest,” je kritičen Brataševec, sicer znan gradbeni investitor.

Trgovska galerija 2011
Trenutno v Kopru končuje naložbo v poslovno-stanovanjski kompleks Zeleni park II. Uporabno dovoljenje naj bi dobil jeseni, prve stanovalce luksuznih stanovanj, katerih cena znaša od dva tisoč do pet tisoč evrov za kvadratni meter, pa pred koncem leta.

Galerija s trgovinami izdelkov višjega cenovnega razreda, s katero želijo oživiti ponudbo v starem mestnem jedru Kopra, bo predvidoma odprta prihodnjo leto.

Sicer pa Brataševec napoveduje, da bodo prihodnje leto kompleks Zeleni park II povezali z Zelenim parkom I. V zadnjem je tudi sedež Istrabenza, kjer pa razmišljajo o selitvi na cenejšo lokacijo. Brataševec o preselitvi sicer dvomi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.