Podpis, ki lahko Telekomu odnese 50 milijonov evrov

Foto: Saša Despot Telekom Slovenije Foto: Boštjan Tacol slovenija 12.06.2012 Rudolf Skobe, srecanje z ekipo ustvarjalcev novega televizi
Nadzorniki Telekoma Slovenije bodo v četrtek odločali o poravnavi z družbo T-2 v vrednosti okrog 50 milijonov evrov, poročajo Finance.
Oglej si celoten članek

T-2 v odškodninski tožbi zahteva 129 milijonov evrov, znesek pa je skupaj z obrestmi narasel na več kot 260 milijonov evrov. Odškodnino zahtevajo, ker je Telekom dokazano omejeval konkurenco.

Doslej se je Telekom z Amisom, Simoblom in Telemachom poravnal za nižje zneske, od 10 do 15 odstotkov vrednosti tožbe, tokrat znaša poravnava 40 odstotkov vrednosti.

Telekom nima dovolj rezervacij za tako visoko poravnavo, ki bi mu zato odnesla okrog 30 milijonov evrov dobička, ocenjujejo Finance.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:57 12. September 2018.

    Plačal sem 130 evrov na uro doma s tremi otroki doma. Nikoli nisem mislil, da bi to lahko storil, toda …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.