Podrto drevo mu je stisnilo obe nogi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dan po tem, ko je v Šentjurju drevo pokončalo 61-letnega moškega, se je v Radovljici zgodila podobna nesreča.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 12.46 je v gozdu med Dvorsko vasjo in Črnivcem krajanu podrto drevo stisnilo obe nogi. Reševalci GRS Radovljica so odstranili podrto drevo in oskrbeli poškodovanca. S pomočjo nosil so ga prenesli do reševalnega vozila in ga predali v nadaljnjo oskrbo reševalcem NMP Bled, ki so ga prepeljali v SB Jesenice. Kakšno je stanje nog poškodovanca, ni znano.

Nesreča se je zgodila le dan po tem, ko je na 61-letnega moškega, ki je v bližini doma v Šentjurju podiral večje drevo, padel del drevesa. Zaradi posledic je umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.