Pogajanja so se začela: Radi bi kupili Adriatic Slovenico

Foto: Žurnal24 Nazadnje se je za Adriatic Slovenico zanimala francoska zavarovalnica Axa. (Foto
Prek spletnih strani ljubljanske borze so sporočili, da so se začeli pogajati o prodaji zavarovalnice Adriatic Slovenica.
Oglej si celoten članek

"Družba KD Group obvešča javnost o poteku procesa iskanja strateškega partnerja za nakup 100 odstotnega deleža v odvisni družbi Adriatic Slovenica," je skupina KD Group, ki je zdaj lastnica zavarovalnice, sporočila prek spletnih strani ljubljanske borze.

Družba je dne 11. maja 2018 z družbo Generali CEE Holding, B.V. sklenila dogovor o ekskluzivnosti pogajanj za prodajo 100 odstotnega deleža v Adriatic Slovenica.

"Nobenega zagotovila ni, da bo prodajna pogodba sklenjena," poudarjajo v KD Group.

Družba bo javnost o nadaljnjih postopkih tekoče obveščala z objavo na spletni strani družbe ter SEOnet, so še zapisali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:48 14. Maj 2018.

    a obstaja kakšna firma, ki je ne boste prodal, majhna velika, vse kar ni v zasebnem sektorju je treba prodat, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.