Poglejte to! Kraja iz bankomata

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policija neznance še išče.
Oglej si celoten članek

Neznanci so okoli 3. ure vlomili v bančno ustanovo v središču Tolmina in iz bančnega avtomata odtujili večjo količina gotovine. Doslej še neznani storilci so se po dogodku odpeljali neznano kam, policija jih še išče, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu začeli aktivnosti za izsleditev storilcev kaznivega dejanja. O dogodku so obvestili tudi pristojne preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije neznanih storilcev še niso izsledili. Policija zato prosi morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli koristne informacije o varnostnem dogodku na Tolminskem, da pokličejo na policijsko postajo Tolmin oz. interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo. Pokličejo lahko tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

V preiskavi kaznivega dejanja je policija ugotovila, da so storilci v času izvršitve kaznivega dejanja odtujili tudi gasilni aparat. Zato vse občane pozivajo, da v primeru najdbe slednjega to čim prej sporočijo policiji.

Slovenija Sredi Ljubljane sta jo prisilila, da je dvignila denar Slovenija Ajdovščina: Na bankomatu pozabil 100 evrov, sledilo je tole

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:44 9. Marec 2024.

    Kako napreduje preiskava primera kraje banke v istem mestu, pred meseci? Ali gre za isto banko? Ali gre tudi tu …

  • 20:06 8. Marec 2024.

    Ob 3. uri zjutraj je bilo zagotovo veliko število očividcev.

  • 19:48 8. Marec 2024.

    žurnal, kaj spet nakladate, pozanimajte se in naredite kakšen avtorski članek, vse ostalo je rekla kazala, ali z drugimi besedami …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.