Pogorelo gospodarsko stanovansko poslopje, reševali tri ljudi

Foto: PGD Negova
Foto: PGD Negova
Požar je gasilo 38 gasilcev.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj čez peto je v Podkraju v občini Hrastnik zagorelo gospodarsko stanovanjsko poslopje. Na kraju je interveniralo 38 gasilcev iz PGD Hrastnik, PGD Dol pri Hrastniku, pomoč pa sta nudili še gasilski društvi iz občine Radeče in sicer PGD Radeče in PGD Jagnjenica.

Odstranili plinsko jeklenko

Gasilcem je uspelo pogasiti požar ostrešja, ki je ogrožal tudi stanovanjski objekt v neposredni bližini. Iz gorečega objekta so gasilci odstranili vnetljive tekočine in plinsko jeklenko ter rešili nekaj perutnine.

Oskrbeli tri poškodovance

Ostrešje poslopja je zgorelo, tako da so morali stanovalcem zagotoviti začasno namestitev. Na kraju so bili tudi dežurni električar in policija ter reševalci NMP Hrastnik, ki so na kraju oskrbeli tri poškodovance. Na pogorišču je ostala požarna straža.

*Fotografija je simbolna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.