Pograbil denar v blagajni in zbežal

Foto: EPA
Foto: EPA
Moški v Kamniku trgovino oškodoval za nekaj sto evrov.
Oglej si celoten članek

Včeraj zvečer se je v eni od trgovin na območju Kamnika zgodila tatvina. "Ugotovljeno je bilo, da je v trgovino vstopil do sedaj še neznani moški in pristopil do blagajne. Na trak blagajne je položil čokolado z namenom nakupa," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. Blagajničarka je navedeni izdelek poračunala z elektronskim čitalnikom kode na blagajni in zanj izdala račun za plačilo."

Ko se je odprl predal blagajne z gotovino, je neznani storilec z obema rokama segel v preda. Blagajničarka, ki je hotela tatvino preprečiti, je z obema rokama poskušala predal zapreti in se pri tem lažje telesno poškodovala po obeh rokah. Storilec je uspel pograbiti nekaj bankovcev ter zbežal iz trgovine. 

Z dejanjem je povzročil za nekaj sto evrov materialne škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.