Pogrešajo 20 letnega Klemna Lenka

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Izginil je Klemen Lenko, star je 20 let, doma pa iz Mežice.
Oglej si celoten članek

 

Klemen je visok okoli 174 cm, srednje postave, kratkih rjavih las.  Ko so ga nazadnje videli je bil oblečen  v sivo jakno s kapuco,  jeans hlače, črno majico z dolgimi rokavi na v izrez, pod njo  pa je nosil belo majico.  Obut je bil v športne copate s tremi zelenimi trakovi ob strani. 

Klemna so nazadnje videli 3. decembra 2014,  okoli pol enih zjutraj, v okrepčevalnici, v bližini gostinskega  lokala Trust v Mariboru. 

Vse, ki ste pogrešanega Klemna Lenko opazili ali o njegovem izginotju karkoli veste prosimo, da to sporočite ne telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 02 821 62 00 ali na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.