Pogrešajo 32-letno Majo

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Od ponedeljka pogrešajo 32-letna Maja Šaronja iz Raven pri Šoštanju.
Oglej si celoten članek

Majo so nazadnje videli v ponedeljek zvečer, ko je odhajala iz službe. Pogrešana je nižje rasti in ima srednje dolge na paž pristrižene rjave lase ter zeleno rjave oči. Ko so jo nazadnje videli, je bila oblečena v svetle hlače do kolen in belo majico, obuta je bila v sandale. Maja nosi očala z rdečim okvirjem, v levem ušesu pa ima tri uhane. 

"Vse, ki ste jo opazili, prosimo, da to sporočite na telefonsko številko Policijske postaje Velenje  03 898 61 00 oziroma ne telefonsko številko 113," so sporočili s PU Celje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.