Pogrešajo 35-letno Lidijo Rupar iz Ribnice

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Že peti dan pogrešajo 35-letno Lidijo Rupar iz Ribnice, ki se vozi s temno sivim avtom, znamke peugeot. Zadnjič so jo videli na območju Starega trga pri Ložu.
Oglej si celoten članek

S policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je 31. julija 2011 neznano kam odšla 35-letna Lidija Rupar iz Ribnice. Tistega dne so jo v jutranjih urah tudi zadnjič videli na območju Starega
trga pri Ložu.


Vozi se s temno sivim peugeotom

"Lidija Rupar je visoka okoli 175 centimetrov, srednje postave, ima daljše temne lase, segajoče preko ramen, spete v čop. Oblečena je v svetle jeans hlače, črno majico z naramnicami in temne
natikače. Vozi se z osebnim avtomobilom znamke Peugeot 407, temno sive barve,
ljubljanskega registrskega območja," je v sporočilu za javnost zapisal tiskovni predstavnik ljubljanske policijske uprave Sebastijan Juhant.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.