Pogrešajo 38-letnega Jožeta Aleša Novaka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policijska uprava Ljubljana je bila obveščena, da je pogrešan 38-letni Jože Aleš Novak iz Polja. Visok je okrog 180 cm, suhe postave, krajših svetlih las.
Oglej si celoten članek

Pogrešani je bil nazadnje oblečen v temno modro majico s kratkimi rokavi in obut v športne copate, črne barve. 

Jožeta Aleša so svojci nazadnje videli v soboto, 19. 9. 2015 okrog 13. ure, ko je od doma odšel neznano kam in se ni vrnil. 

Policisti prosijo vse, ki bi o njem vedeli karkoli, da podatke sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Moste ali najbližjo policijsko postajo ali na interventno številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:24 21. September 2015.

    Pridružil se je beguncem in odšel iz bedne Slovenije, še socialna podpora je drugje večja kot v Sloveniji dobra plača, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.