Pogrešajo 58-letnika

Foto: Žurnal24 Pogrešani Igor Zalatel (Foto: Policija)
Iz Doma upokojencev Gradišče nad Prvačino je neznano kam peš odšel njihov varovanec 58-letni Igor Zalatel, doma iz Nove Gorice.
Oglej si celoten članek

Policija je bila 3. decembra 2010 s strani zaposlenih doma upokojencev obveščena, da pogrešajo svojega varovanca. Pogrešani Igor Zalatel je visok približno 180 centimetrov, srednje postave, ima brado in zelo kratke sive lase. Oblečen naj bi bil v zimsko bundo temnozelene ali temnomodre barve, okoli vratu pa naj bi nosil rdeč šal.

Policija naproša vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, da o tem obvestijo Policijsko postajo Nova Gorica oziroma najbližjo policijsko postajo. Pokličejo lahko tudi na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.