Pogrešajo Jožefa Bolčino

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Od 2. aprila pogrešajo 54-letnega Jožefa Bolčino iz Ajdovščine. Visok je 170 centimetrov, je suhe postave in ima rjave lase. Oblečen je v modre hlače iz jeansa in svetlo rjavo jakno.
Oglej si celoten članek

Po dosedanjih ugotovitvah je pogrešani moški odšel od doma peš, osebni avtomobil pa je pustil parkiran pred banko v Ajdovščini na Goriški cesti. Policisti so še sporočili, da je imel pogrešani stalno bivališče v Malih Žabljah, dejansko pa je bival Ob Hublju.

Policisti Policijske postaje Ajdovščina prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o njegovem izginotju, naj to sporočijo njim oziroma najbližji policijski postaji ali pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.