Pogrešajo Jožeta

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Neznano kam je odšel Jože Sodec.
Oglej si celoten članek

Policija išče Jožeta Sodeca, rojenega 1. 1. 1971 in stanujočega na naslovu Zimica 2, ki je izginil nezanano kam. Kot so zapisali na PU Maribor, je pogrešani visok okoli 165 cm, suhe postave, težak približno 70 kg, podolgovatega obraza, rjavih kratkih las. Ko je odšel, je imel oblečeno zeleno kratko majico, čez njo frotirasto srajco z karo vzorcem, modro-črne barve, preko pa črn pleten pulover z modrim ovratnikom. Na sebi je imel še delavske hlače zelene barve ter črne delavske čevlje in zeleno šilt kapo.

Če imate kakršne koli informacije, ki bi lahko pripeljale do pogrešanega, obvestite polcijo na tel. št. 113 ali anonimno tel. št. 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.