Pogrešajo Mateja

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Nazadnje so ga videli v Piranu.
Oglej si celoten članek

Svojci že od ponedeljka pogrešajo 17-letnega Mateja Oblaka iz Gorenje vasi pri Škofji Loki. Nazadnje so ga videli v četrtek v Piranu.

Pogrešani je visok okoli 175 cm. Ima vitko postavo, kratke temno rjave lase in rjave oči. Oblečen je bil v kratko majico bele barve in svetlo modre kratke hlače. Na glavi je imel tudi kapo s šiltom svetlo modre barve.

Oseba za premike med kraji najpogosteje uporablja brezplačen način potovanja z avtoštopom ali pa hodi peš. Pogosto se zadržuje v gostinskih lokalih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.