Pogrešajo Nastjo in Davida

Foto: PU Celje David Jevšnik Foto: PU Celje Nastja
Svojci od torka, 28. maja, pogrešajo 16-letno Nastjo Lišanin in 17-letnega Davida Jevšnika. Po zadnjih podatkih obstaja verjetnost, da bi bila lahko na območju Kopra. Če ste ju videli, to sporočite policiji.
Oglej si celoten članek

Nastja je visoka okoli 165 centimetrov, srednje postave, ima dolge črne lase in rjave oči. Ob odhodu je bila oblečena v črne oprijete hlače in zgornji del črne trenirke adidas. Obuta je bila v črne športne copate, s seboj pa je imela šolsko torbo.

David je visok okoli 185 centimetrov, vitke postave, svetle polti, ima modre oči in daljše rjave lase. Ob odhodu je bil oblečen v zelene hlače iz džinsa, zeleno jopico in črno majico s potiskom zelene lobanje.

Vse, ki ste ju morebiti opazili ali veste, kje bi mladoletnika lahko bila, policija prosi, da informacije posredujete na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:39 30. Maj 2013.

    ja kaj, na morje sta se šla fukat. kam pa četa it?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.