Pogrešajo neplavalca, ki je padel v Savo

Foto: Žurnal24 V nedeljo popoldne je na obrežju Save pri črnuškem mostu spodrsnilo 46-letnemu m
V nedeljo popoldne je na obrežju Save pri črnuškem mostu spodrsnilo 46-letnemu moškemu, ki je nato padel v Savo in izginil. Iskalna akcija še vedno poteka.
Oglej si celoten članek
"V nedeljo okoli 16.40 smo bili obveščeni, da naj bi v reki Savi na območju črnuškega mosta izginila ena oseba. Šlo naj bi za 46-letnega moškega," je za Zurnal24 potrdila Maja Adlešič iz PU Ljubljana. Takoj po obvestilu je bila izvedena iskalna akcija, ki se nadaljuje tudi danes. Padec v vodo naj bi videla priča.

 

Močan tok

Po navajanju Društva za raziskovanje morja in vodne športe Ljubljana je pod črnuškim mostom povratni oziroma mrtvi tok. V tem delu se tok skoraj ustavi oziroma se rahlo vrtinči. Če se približaš glavnemu toku, te takoj odnese. 

Pogrešani je neplavalec
"Po zbranih obvestilih naj bi bil pogrešani neplavalec. V reševalno akcijo so vključeni potapljači, policisti, policijski vodniki službenih psov in gasilci. Ljubljanski poklicni gasilci so sicer že včeraj s potapljači pregledali strugo reke Save. Reševalna akcija še vedno poteka,"
so še dodali na PU Ljubljana.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.