Pogrešajo Tilena in Tarika

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Starši pogrešajo 11-letna Tilena Svenšeka in Tarika Šahinovića. Če ste ju videli, sporočite policiji.
Oglej si celoten članek

Bežigrajski policisti so bili obveščeni, da sta pogrešana dva otroka: 11 letni Tilen Svenšek iz Zagorice pri Dolskem in 11 letni Tarik Šahinović iz Zaboršta pri Dolu.

Tilen Svenšek je visok okoli 160 cm, svetlo rjavih kratkih las, modro-zelenih oči, pri sebi ima šolsko torbo - nahrbtnik vojaškega maskirneg vzorca belo-črne barve, oblečen je v belo bundo z modro zelenimi vzorci in temno modre kavbojke.

Tarik Šahinović je visok okoli 150 cm, temnih kratkih las, rjavih oči, oblečen v svetlo modro smučarsko bundo, bež - rumene hlače, s sabo ima šolski nahrbtnik temno modre barve z oznakami nogometnega kluba FC Barlecona.

Oba so nazadnje videli okoli 13. ure v šoli, nato pa sta odšla neznano kam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:13 5. Marec 2013.

    Samo za gospoda I.H.<br /><br />Pravilno - Tilen, Tilna, Tilnu, Tilna, Tilnu, Tilnom <br />Nepravilno - Tilen, Tilena, Tilenu, Tilena, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.