Pogrešajo vidnejšega člana izbrisanih

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Aleksandra Todorovića, enega izmed vidnejših članov Civilne iniciative izbrisanih, so nazadnje videli 20. januarja na Ptuju.
Oglej si celoten članek

Ptujski policisti iščejo Aleksandra Todorovića, ki ga pogrešajo od 20. januarja, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Todorovića so nazadnje videli na domačem Ptuju. Vsi, ki bi vedeli, kje je pogrešani, naj se oglasijo na telefonsko številko 113 ali 080 1200.

Todorović je star 59 let, je suhe postave in visok okoli 165 centimetrov. Ima brado in temne lase. Je brez posebnih znamenj in nosi očala. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v jakno oljčne barve in hlače iz džinsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 07:26 25. Februar 2014.

    par dni nazaj ste pisali da so ga najdli mrtvega

  • 18:02 14. Februar 2014.

    Kaj je pa naredil za Slovenijo, takih ne rabimo , ki samo izkoriščajo.

  • 12:59 14. Februar 2014.

    Baje so ga že najdl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.