Pogrešan 11-letnik iz Škofje Loke, nazadnje so ga videli v Ljubljani

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Svojci pogrešajo 11-letnega Aldina Mutapčića iz Puštala pri Škofji Loki.
Oglej si celoten članek

Nazadnje so ga videli danes okoli 7.20 na območju Škofje Loke. Po zadnjih informacijah policije pa se je okoli 10. ure nahajal v okolici Trga republike v Ljubljani, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Kot so zapisali, je pogrešani otrok visok okoli 150 centimetrov, močnejše postave in ima krajše kostanjeve lase. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v črno jakno z belimi rokavi, črno trenerko in obut v rjave čevlje.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem otroku, naj podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali policijsko postajo Škofja Loka na (04) 502 37 00, pokličejo na številko 113 oz. anonimni telefon 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.