Pogrešana April nujno potrebuje zdravila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pogrešana petletna April Jones ima blažjo obliko cerebralne paralize, zaradi česar nujno potrebuje zdravila. Po pretresljivi prošnji staršev se je odzvalo veliko število prostovoljcev, deklice pa še niso našli.
Oglej si celoten članek

Da April Jones vsakodnevno potrebuje zdravila, sta razkrila njena stara starša. V iskanje se je vključilo veliko število prostovoljcev in prebivalcev Machynlletha. Vse to pa skrbi policiste in usposobljene reševalce, saj so vremenski in geografski pogoji za neizkušene lahko nevarni. 

Policiste jezi tudi dejstvo, da pri iskanju niso prav nič napredovali. Deklica je izginila v ponedeljek okoli 19. ure. Po izjavah prič jo je neznanec odpeljal z večjim avtomobilom v neznano smer. Z vsako uro je možnost, da deklice ne bodo več našli žive, večja.

Tudi od 46-letnega Marka Bridgerja, ki so ga aretirali zaradi ugrabitve, niso dobili koristnih informacij. Bridger je sicer znanec družine Jones, policija pa ni izključila, da je bilo v ugrabitev vpletenih več ljudi, poroča Daily Mail.  


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.