Pogrešana je 12-letna deklica

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Policija je podatke o pogrešani deklici prejela danes dopoldne.
Oglej si celoten članek

Policija je danes dopoldne prejela prijavo o pogrešani Naayi Čok Valenčič, stari 12 let, ki stalno prebiva v Obrovu. Deklica je suhe postave, visoka 160 centimetrov, ima dolge svetlo rjave lase, oblečena pa je bila v kratke hlače in majico neznane barve. Pri sebi je imela dekliški nahrbtnik znamke nike, so sporočili iz koprske policijske uprave.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o tem, kje se nahaja, da podatke čim prej sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:15 13. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.