Pogrešana je 13-letnica, ste jo videli?

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
13-letne Tjaše še niso našli.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti iščejo 13-letno Tjašo Šinko iz Velike Doline z območja Brežic. Kot so pojasnili svojci, je bila ob odhodu od doma oblečena v siv pulover z ovratnikom, jopico s kapuco črne barve in črne športne hlače. Obuta je bila v bele športne copate. Tjaša ima daljše svetlo rjave lase in je visoka okoli 160 centimetrov.

Policisti že vse od obvestila o pogrešanju izvajajo številne aktivnosti za njeno izsleditev, vendar je do tega trenutka še niso našli. Zato prosijo vse, ki bi jo videli ali karkoli vedeli o njenem izginotju, da to sporočijo na Policijsko postajo Brežice na telefonsko številko 07 466 03 00, na telefonsko številko policije 113, ali na anonimni telefon 080-1200.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:34 19. Marec 2024.

    Kaj se dogaja v naših družinah, če otroci bežijo od doma.?.Je odvisnost od računalniških naprav ogrozilo starševsko vlogo in vpliv …

  • 17:45 19. Marec 2024.

    Dobri bog , pomagaj , da se ta deklica vrne domov živa in zdrava.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.