Pogrešanega iskali s helikopterjem, našli so ga svojci

Foto: Anže Petkovšek Policijski helikopter na letališču Edvarda Rusjana Maribor,
Foto: Anže Petkovšek Policijski helikopter na letališču Edvarda Rusjana Maribor,
Pogrešan je bil včeraj. Po zadnji informaciji je šel peš iz Dovjega proti gozdu nad krajem.
Oglej si celoten članek

Policija je nekaj okrog pol enih sporočila, da so pogrešanega moškega našli in da je z njim vse v redu. "Na območju iskanja so ga prvi našli svojci," je sporočil Bojan Kos s kranjske policijske uprave. 

38-letnik iz Dovjega je bil pogrešan od včeraj. Po zadnji informaciji je šel peš iz Dovjega proti gozdu nad krajem. Oblečen je bil črno bundo, nosil je rumen nahrbtnik.

Danes je na tem območju potekala iskalna akcija, aktivirani so bili policijski helikopter, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:02 18. Marec 2019.

    Banda, kaj sploh iščejo take ljudi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.