Pogrešanega našli mrtvega

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pogrešanega 37-letnega moškega s Kozmeric, v občini Tolmin, so našli mrtvega.
Oglej si celoten članek

Moškega s Kozmeric v občini Tolmin, ki so ga od sobote pogrešali, so včeraj zvečer našli mrtvega na travniku pod naseljem Foni. Zdravnica je lahko na kraju le potrdila smrt pokojnega. Policija je o najdbi obvestila preiskovalnega sodnika in okrožno državno tožilstvo. Vse okoliščine v zvezi z najdbo trupla novogoriški kriminalisti in policisti še preiskujejo. 

Policija je bila o tem, da je 37-letni moški pogrešan, obveščena v nedeljo popoldne. Nazadnje so ga videli v soboto okoli dvanajste ure, ko je z avtomobilom šel od doma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Akcija zaključena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.