Pogrešanega našli utopljenega

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Od petka zvečer so domačini pogrešali 33-letnega moškega iz območja Dravograda, ki se je s čolnom odpeljal po Dravi.
Oglej si celoten članek

Policijo so domači o pogrešanem 33-letnem moškem obvestili včeraj; takoj je stekla reševalna akcija, v kateri so sodelovali policisti postaje Dravograd, njihovi kolegi specialne enote policije, policijskih helikopter, gasilci iz Vuhreda s čolnom ter potapljači iz Maribora, Velenja in Celja.

Sinoči je bilo iskanje neuspešno, z njo so nadaljevali tudi danes; okrog 10.20 so v strugi Drave med Sv. Boštjanom in Gortino našli truplo pogrešanega.

Policisti o padcu v vodo in vseh okoliščinah smrti 33-letnega moškega še zbirajo obvestila, preiskovalna sodnica pa je odredila sodno obdukcijo. 

PREBERITE TUDI:

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.