Pogrešani 15-letni Jani je bil v Franciji

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Po petih dneh se je pogrešani mladoletnik javil policiji v Franciji. Starši so mladoletnika v tujini že prevzeli.
Oglej si celoten članek

Policija preklicuje iskanje 15-letnega Janija Bolke iz okolice Cerkelj na Gorenjskem, ki je bil pogrešan od srede. Mladoletnik se je v Franciji sam javil policistom, so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj. Starši so mladoletnika v tujini že prevzeli.

Kot so še navedli na kranjski policijski upravi, so francoski policisti podatke o pogrešani osebi slovenski policiji sporočili prek urada Sirene, ki je v Sloveniji organiziran v sektorju za mednarodno policijsko sodelovanje pri Upravi kriminalistične policije.

Omenjeni uradi so enotne kontaktne točke v vsaki državi schengenskega območja in zato temelj mednarodnega policijskega sodelovanja na tem območju, saj omogočajo komunikacijo in sistematično policijsko sodelovanje, ki izhaja iz medsebojne izmenjave podatkov in razpisov za iskanje oseb in predmetov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:42 13. Januar 2014.

    a se je šel v Legijo prijavit, al kaj?

  • 20:17 12. Januar 2014.

    najprej en velik objem, nato pa par po riti

  • 19:26 12. Januar 2014.

    tko, zdej pa seštet stroške iskanja in naj ODDELA v kkšnem domu za starejše..........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.