Pogumneža žensko v Dravi rešila smrti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dva naključna mimoidoča sta danes rešila življenje ženski, ki se je utapljala v Dravi.
Oglej si celoten članek

Kot je poročala Uprava RS za zaščito in reševanje, so bili ob 14.20 obveščeni o utapljajoči se osebi v Dravi. Na Javnem zavodu za zaščitno in požarno reševanje Maribor so za Žurnal24 povedali, da so nemudoma izvozili s vozilom, ki ga uporabljajo za reševanje v vodi. Ko so prišli na težko dostopno obrežje Drave, so videli, da sta žensko srednjih let iz vode že potegnila dva mimoidoča.

Oskrbo so nato prevzeli gasilci in prehospitalna enota, ki je žensko oživljala, nato pa so jo prepeljali v mariborski klinični center.

Predstavnik policije Bartolo Lampret za pojasnila ni bil dosegljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.