Pohecali smo se

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na naših spletnih straneh smo v vseh sekcijah objavili več prvoaprilskih šal. Poglejte, ali ste jih našli ali pa smo vas morda potegnili za nos!
Oglej si celoten članek

Delnic NLB banke , ki naj bi stale od 310 do 340 evrov, s 5. majem ne bo mogoče kupiti. Kaj so o javni prodaji delnic povedali naključno izbrani mimoidoči in kako so se ob prvoaprilski šali nasmejali, si lahko pogledate v VIDEO ANKETI.

Ameriški hokejist Alex Westlund je pred dnevi podpisal dveletno pogodbo z Linzem in resnično odhaja v Avstrijo. Čustva ga žal niso zadržala v Ljubljani. Ni res, da podjetje Engrotuš načrtuje gradnjo atletskega stadiona v Ljubljani in da domžalski nogometni klub zapušča trener moštva Slaviša Stojanovič.

Novica o intimnem prijateljstvu med igralkama Evo Mendes in Taro Reid je neresnična. Eva še vedno hodi na zmenke z moškimi, prav tako pa se Tara raje zabava z moškimi kot ženskami. Prav tako ni resnična raziskava o tem, da nekatere ženske klitoralnega orgazma ne doživljajo zaradi premajhnega penisa. Da bi slovenski parlament zasedle nekatere misice , se po vsej verjetnosti ne bo zgodilo.

In še: fantje, ki imate radi bele nogavice in vaša dekleta nad njimi vihajo nos, žal vas moramo razočarati. Bele nogavice niso med novimi modnimi trendi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.