Pohištvo in notranja oprema, montažne hiše ...

Foto: Katja Vogrinec Sejema Ambient in Dom
Obiskali smo sejma, kjer se skupno predstavlja 186 podjetij ...
Oglej si celoten članek

Sejma Ambient Ljubljana in Dom Plus bosta za obiskovalce odprta do vključno 12. novembra. Mi smo ga obiskali in za vas v objektiv na Gospodarskem razstavišču ujeli nekaj zanimivih utrinkov ...

Na obeh sejmih skupaj se predstavlja 186 podjetij iz 13 držav. "Dva sejma z eno vstopnico sta po lanski premieri dokaz, da smo na pravi poti. Sejem Ambient razstavlja ponudbo pohištva in notranje opreme, sejem Dom Plus pa stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko ter montažne hiše. Prireditev poteka do nedelje v vseh dvoranah Gospodarskega razstavišča ter v dodatni montažni in še na Mestni ploščadi pod skupnim sloganom Vse za dom," pojasnjujejo organizatorji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.