Pokopal ga je traktor, našli so ga svojci

Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE Fotografija je simbolična.
Foto: ARHIV PGD SLOVENSKE KONJICE Fotografija je simbolična.
Ker ga dolgo ni bilo domov, so ga šli iskat.
Oglej si celoten članek

V Globovniku pri Ilirski Bistrici se je zgodila delovna nesreča. Uprava za zaščito in reševanje je bila okoli 14. ure obveščena, da je moškega povozil traktor. Voznik je na kraju dogodka umrl. 

Kot poročajo Primorske novice, je moški kosil travo. Po tem, ko je pokosil prvi red, je traktor ustavil in najverjetneje poskušal odpraviti okvaro. Ko je bil za traktorjem, se je vozilo premaknilo vzvratno in mu z zadnjim desnim kolesom zapeljalo na prsni koš. 

Pokojnega so našli svojci, ki so ga šli iskat, ker ga dolgo ni bilo domov. Nesreča se je tako najverjetneje zgodila že dopoldne. Ko so na kraj prišli reševalci, je bilo že prepozno, še pišejo Primorske novice. 

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.