Pokradel za 50 tisočakov

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Kraje. Brezdomni odvisnik, ki so mu mariborski policisti stopili na prste, naj bi imel na vesti številne vlome, v katerih je po prvih podatkih naredil za 26 tisoč evrov škode. A končna škoda je veliko višja.
Oglej si celoten članek

Kraje. Brezdomni odvisnik, ki so mu mariborski policisti stopili na prste, naj bi imel na vesti številne vlome, v katerih je naredil za 26 tisoč evrov škode.

Policistom in kriminalistom je uspelo priti na sled 28-letniku, ki ima stalno prebivališče prijavljeno na območju Slovenske Bistrice. Osumljen je kar 22 vlomov, ki so se v zadnjem času množično dogajali v poslovne in gostinske objekte v štajerski prestolnici in njeni okolici. Izginjali so predvsem denar in tehnični predmeti. Doslej ugotovljena škoda je 26 tisoč evrov, a sledijo ovadbe še za vsaj 20 vlomov, kar bo podvojilo skupno škodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.