Ljubljana: Študent padel iz 7. nadstropja, včeraj je naredil tole

Foto: Gasilska birgada Ljubljana
Foto: Gasilska birgada Ljubljana
Mladenič, ki je imel veliko smolo, je prišel seči v roke svojim rešiteljem.
Oglej si celoten članek

Konec maja se je v Ljubljani na Topniški ulici zgodila nesreča. Iz 7. nadstropja študentskega doma je med pomivanjem okna padel mladenič in se hudo poškodoval. 

V nedeljo se je prišel zahvalit gasilcem Gasilske brigade Ljubljana, ki so maja prišli na pomoč, pomagali pri oživljanju in ga prenesli do reševalnega vozila. "Hvala, ker ste," jim je dejal Miha in jim ob tej priložnosti izročil posebno zahvalo.

Obisk je veliko pomenil tudi gasilcem. "Danes smo bili na Gasilski brigadi Ljubljana deležni prav posebnega obiska. Skupaj z družino in prijatelji nas je obiskal Miha Rangus. Mihi se je 30.5.2019 med pomivanjem okna v študentski sobi pripetila nezgoda. Padel je z okna v 7. nadstropju. Po večmesečni rehabilitaciji nas je Miha obiskal in se nam zahvalil za naše opravljeno delo. V neizmerno veselje in čast nam je, da je usklajeno delo vseh ekip gasilcev, reševalcev, zdravnikov, policije in očividcev privedlo do srečnega konca. Miha uspešno nadaljuje s študijem in aktivnim delom v domačem prostovoljnem gasilskem društvu," so zapisali na svoji Facebook strani.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.