Poledenela cesta je bila zanj usodna

Foto: Žurnal24 (Foto: Tadej Bombek)
V torek ob 22.01 se je v Smolniku, na regionalni cesti med Rušami in Falo, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 54-letni voznik iz Lovrenca na Pohorju.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo, ko je 54-letni voznik osebnega vozila na poledeneli cesti zapeljal izven vozišča, nato pa je po strmini zapeljal v reko Dravo, kjer se je vozilo potopilo.

Voznik je utonil v vozilu, so še sporočili iz Generalne policijske uprave.

Direktor Javnega zavoda za zaščitno in požarno reševanje Maribor Janez Keček je za Žurnal24 dejal, da imajo po sinočnji intervenciji informacijo, da je bil v avtomobilu le en človek. Po Mariboru so namreč zaokrožile informacije, da sta bila v času nesreče v vozilu dva človeka.

Vozilo bodo sicer gasilci iz Drave potegnili okoli enajste ure. Gre za že drugo takšno nesrečo v zadnjih tednih na izjemno ovinkasti cesti proti Koroški.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.