"Poletje" se poslavlja

Foto: EPA
Foto: EPA
Zjutraj minus, čez dan prijetno toplo.
Oglej si celoten članek

Ponedeljkov dan se ne bo začel prav prijetno, vsaj kar se vremena tiče. Po nižinah in ob morju bo megla, temperature pa se bodo spustile pod ledišče. Najnižje jutranje temperature bodo tako od -1 so 5, na Primorskem 8. Čez dan bo topleje, živo srebro se bo dvignilo na 15, celo 20 stopinj Celzija. 

Na Primorskem bo dež, drugje sonce

V torek in sredo bo na Primorskem oblačno ali megleno, v sredo lahko tam pade kakšna kaplja dežja. Drugod bo povečini sončno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah.

V višinah z jugozahodnimi vetrovi k nam priteka ponovno nekoliko toplejši zrak.

Vremenoslovci večjo spremembo napovedujejo za konec tedna, ko se bo ohladilo, pojavljale se bodo padavine, v višjih legah tudi kot sneg. Nov ciklon, ki utegne november obarvati v belo, pa se napoveduje čez kakih 10 dni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.