Policija bi si jopiče izposodila pri vojski

Foto: Žurnal24 Policija je lahko zadovoljna s svojim delom v lanskem letu. (Foto: Dejan Mijović
Med policijo in vojsko potekajo pogovori o tem, da bi si policija pri vojski izposodila večje število neprebojnih jopičev. Končna odločitev o izposoji še ni bila sprejeta.
Oglej si celoten članek
Kot so zapisali pri policiji, bodo takoj, ko bodo pogovori končani in odločitev sprejeta, javnost o tem obvestili. Na policiji niso pojasnili, koliko neprebojnih jopičev si policija namerava izposoditi in komu v policiji bodo namenjeni.

Je pa današnji Dnevnik poročal, da ima vojska v skladiščih okoli 600 kosov nerazporejenih sodobnih neprebojnih jopičev, ki so stari največ dve leti. Kot navaja časnik, sta se generalni direktor policije Janko Goršek in načelnik generalštaba Slovenske vojske generalmajor Alojz Šteiner v minulih dneh po telefonu o tej možnosti že pogovarjala.

Šlo naj bi za zaščitne jopiče, ki jih izdeluje podjetje Arex iz Šentjerneja in ki so v vojski sicer namenjeni za zamenjavo in opremljanje novo zaposlenih vojakov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.