Policija išče Boruta Hriberška

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policija zaradi velike tatvine išče 47-letnega Boruta Hriberška. Po neuradnih informacijah naj bi ravno on Sintal okradel za milijon evrov.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana zaradi sumov storitve kaznivega dejanja velike tatvine išče 47-letnega Boruta Hriberška iz Kamnika. Kot nam je uspelo izvedeti neuradno, naj bi šlo za moškega, ki je Sintal okradel za milijon evrov.

Včeraj so v oddaji 24ur poročali, da so jim na policiji kot tudi na Sintalu potrdili, da je njihov zaposleni, 47-letni moški, ki je skrbel izključno za varovanje denarja, v treh vrečkah iz sefa odnesel milijon evrov.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije: intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 07:00 10. April 2013.

    Če misli kdorkoli v tej SLO , da bo kdorkoli tega možakarja naznanil , če ga slučajno vidi , je …

  • 06:56 10. April 2013.

    To je denar nakraden od delavcev Sintala od strani lastnikov. Kako došlo , tako prošlo !<br />Pa kaj ni še …

  • 06:50 10. April 2013.

    Če rabiš avto , da te nau polcija preganjala in iskala tvojega , jutri ga pustim v Tivolju med rudarjem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.