Policija išče dva oborožena roparja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznanca sta od oškodovanca zahtevala denar in mu grozila s strelnim orožjem. Policija prosi za pomoč vse, ki bi o tem kaj vedeli.
Oglej si celoten članek

Okoli 12.40 so policisti Policijske uprave Ljubljana prejeli obvestilo o ropu v okolici naselja Hauptmanci. Po do zdaj znanih podatkih sta neznana storilca od oškodovanca, s katerim sta bila vnaprej dogovorjena, zahtevala denar ter mu grozila s strelnim orožjem, medtem ko so bili v vozilu oškodovanca. Ko jima je ta izročil denar, sta ga izpustila, sama pa sta se odpeljala z vozilom znamke VW tip LT-35 bele barve (kombinirano vozilo) z registrskimi tablicami LJ JC-021, in sicer v smeri Iga.

Storilca sta moška, eden je star 40 do 50 let in drugi med 25 in 35 let, oblečen v trenirko.

Policija prosi vse, ki bi lahko posredovali uporabne podatke, naj jih sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:03 11. Maj 2012.

    Evo spet trenirkarji!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.