Policija išče dva roparja

V soboto sta neznana storilca oropala pošto na Linhartovi cesti v Ljubljani in trgovino v Tomačevem.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 17.30 je neznani storilec oropal pošto na Linhartovi cesti v Ljubljani. Policija je ugotovila, da je moški stopil v prostore pošte, kjer so bili tudi zaposleni in stranke. "Z grožnjami, ki jih je podkrepil s pištolo, je najprej iz prostora napotil stranke, nato je od zaposlenih zahteval, da mu izročijo gotovino," so pojasnili na PU Ljubljana.

Z nekaj sto evri gotovine je pobegnil neznano kam.

Istega dne je bila policija obveščena tudi o ropu prodajalne v Tomačevem. "Neznani storilec je vstopil v prodajalno v času, ko v njej ni bilo strank, in od zaposlene z grožnjami, ki jih je prav tako podkrepil s pištolo, zahteval gotovino," pojasnjujejo ljubljanski policisti.

Zaposlena mu je izročila nekaj sto evrov gotovine, nato je storilec pobegnil.

V dogodkih nihče ni bil poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:40 18. Februar 2013.

    Za prvega se ve da je pripadnik Tjulnov , sam je pozabil obleči tudi maskirno bundo, ker je bilo v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.