Policija išče lastnike ...

Foto: PU Koper Policija išče ... Foto: PU Koper Policija išče ... Foto: PU Koper Policija išče ...
Koprski policisti iščejo lastnike več predmetov, ki so jih našli pri 33-letnem Postojnčanu, ki je tudi njim odtujil puško.
Oglej si celoten članek

Pri hišnih preiskavah v aprilu so kriminalisti 33-letnemu Postojnčanu zasegli več predmetov, ki naj bi jih odtujil med vlomi v osebna vozila, a vseh še niso uspelo vrniti lastnikom. Policisti tako še iščejo lastnika nove avtomobilske hidravlične dvigalke, znamke Ultimate Speed; bluetooth naprave za prostoročno telefoniranje znamke Nokia, model HF-210 ter tri pokale za najlepšega psa, podeljene na pasji razstavi v Zagrebu leta 1994.

Občane prosijo, da, v kolikor predmete prepoznajo kot svoje, to sporočijo policiji na 113.

Vse predmete so policisti zasegli med preiskavo vloma v policijsko vozilo, ko naj bi 33-letnik iz avta ukradel tudi avtomatsko puško znamke Heckler & Koch s pripadajočima nabojnikoma in naboji. Na podlagi anonimnega sporočila so puško in naboje našli v Ljubljanici v ljubljanskem Zalogu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.