Policija išče moža, ki naj bi ženo polil z bencinom in zažgal

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Družina naj bi sicer po poročanju medijev veljala za urejeno in složno.
Oglej si celoten članek

Za grozljiv dogodek, ki se je v Mali Račni pripetil v sredo, naj bi bil kriv žrtvin partner. Ta naj bi zvečer na dvorišču svojo 44-letno ženo polil z bencinom in zažgal, hudo opečeno jo je kasneje našel sin. Njeno zdravstveno stanje naj bi bilo zelo resno.

Zaviršek pa je izginil, nazadnje naj bi ga videli v sredo okrog 21. ure. 47-letnik je po podatkih PU Grosuplje visok okoli 175 cm, močnejše postave, zeleno-modrih oči, okroglega obraza, plešast (temenska pleša), na zadnje pa je bil oblečen v modre kratke hlače. 

Policisti naprošajo javnost za morebitne informacije o Zaviršku, pravijo, da glede na do sedaj zbrane podatke ni nevaren, kljub temu pa vse, ki bi ga morebiti opazili, opozarjajo na previdnost in odsvetujejo približevanje.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:20 14. Avgust 2020.

    Policija prosi za pomoč ! Saj imajo Hojsa , Gorenaka ,Kanglerja same izkušene miličnike in naj gredo na teren .

  • 13:14 14. Avgust 2020.

    a ni ta poba hodil v šolo za zaostale otroke ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.