Policija išče osebo na fotografiji

Foto: Policijska uprava Ljubljana
Foto: Policijska uprava Ljubljana
Policisti iščejo moškega, ki ga sumijo kaznivih dejanj javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Če ste ga videli, to sporočite policiji.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana zbira obvestila v povezavi s sumom kaznivih dejanj javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti na protestu v Ljubljani 21. decembra.

Z dosedanjim zbiranjem obvestil in poizvedbami policija še ni ugotovila identitete osebe iz priložene fotografije. Zato prosijo vse, ki bi osebo na fotografiji poznali, naj podatke sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije, interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 63

  • 17:49 12. Januar 2013.

    daj bodi tiho

  • 20:04 10. Januar 2013.

    SPOŠTUJMO URS , pa nam bo sigurno bolj šlo!

  • 20:03 10. Januar 2013.

    USTAVA RS<br /><br />39. člen<br />(svoboda izražanja)<br />Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.