Policija išče roparja pošte

Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi Foto: Fotosmedia Rop pošte v Bistrici ob Dravi
Uslužbenki je zagrozil z nožem.
Oglej si celoten članek

Okoli 12. ure se je zgodil oborožen rop pošte v Bistrici ob Dravi. "Po dosedanjih podatkih je zamaskirani moški uslužbenki zagrozil z večjim nožem, da mu je izročila denar, in s kraja pobegnil peš," je pojasnil Miran Šadl s Policijske uprave Maribor.

Osumljenec je moški, visok okoli 180 cm, čokate postave, oblečen v majico s kratkimi rokavi, temnorjave in oranžne barve, temne hlače, ki niso iz džinsa. Med ropom je imel obraz prekrit z masko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:36 15. Julij 2013.

    Glej ribo pa vičota!

  • 17:59 15. Julij 2013.

    hebajte se miličniki,držali ste štango ko so kradli zlovenijo...hebajte se idi.oti ki imate plače z dodatki preko 2000 eur....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.