Policija išče storilce, jih prepoznate?

Foto: PU Murska Sobota Tatvine v trgovinah Foto: PU Murska Sobota Tatvine v trgovinah Foto: PU Murska Sobota Tatvine v trgovinah Foto: PU Murska Sobota Tatvine v trgovinah
Policija obravnavala tri drzne tatvine v trgovinah.
Oglej si celoten članek

Lendavski in ljutomerski policisti so v mesecu marcu obravnavali tri drzne tatvine v trgovinah.

"Neznani storilci so v trgovini pri plačilu kupljenega blaga zamotili prodajalca na blagajni in mu zastrli pogled na drugo neaktivno blagajno, ki so jo odprli in iz nje odtujili denar," pojasnjujejo pri PU Murska Sobota. "Neznani storilci so si pridobili okrog 5.000 evrov. Isti storilci so na enak način izvršili tatvino denarja še na območju celotne Slovenije."

Foto: PU Murska Sobota Tatvine v trgovinah

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o opisanih kaznivih dejanjih ali prepoznali osebe na fotografijah, da pokličejo na številko policije 113 oziroma na najbližjo policijsko postajo, anonimno pa lahko pokličejo tudi na telefon 080/1200.

Foto: PU Murska Sobota Tatvine v trgovinah

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • vec
    16:13 15. April 2019.

    To so dečki prekmurci mislim preko mure so doma.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.