Policija išče vlomilca

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Iz stanovanja odnesel več kosov nakita v vrednosti 1.500 evrov.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 10. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni o vlomu v stanovanje v večstanovanjski zgradbi na Cesti zmage v Zagorju ob Savi.

"Neznanega moškega, ki je vlomil v stanovanje, so prepodili, vendar mu je kljub temu uspelo odnesti več kosov nakita, s čimer je bila povzročena materialna škoda v višini 1.500 evrov," je pojasnil Vinko Stojnšek s PU Ljubljana.

Moški je star okoli 35 let, oblečen je bil v modre hlače iz džinsa in majico črne barve (kratki rokavi).

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o ropu oziroma o osumljencu, za katerega so naredili fotorobota, naj to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije, na intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:06 14. Junij 2013.

    a si še kdaj slišal da vrana vrani ne izkljuje oči. <br />kot kaže so pa preveč skrili vse skupaj …

  • 14:13 14. Junij 2013.

    Zakaj taki nikoli ne obiščejo Janše, Bavčarja, Zidarja in njim podobne lopove.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.