Policija išče voznika Citroena srebrne barve

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policija išče voznika osebnega avtomobila znamke Citroen C4, ki je bil v Šentrupertu vpleten v prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Policija je bila ob 15.50 uri obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila v Šentrupertu, 100 metrov od izvoza iz avtoceste v smeri proti Letušu. V prometni nesreči se pri padcu telesno poškodoval voznik motornega kolesa.

Zaradi razjasnitev okoliščin navedene prometne nesreče pozivamo voznika osebnega avtomobila znamke Citroen C4, srebrne barve, ki je v času nesreče vozil iz smeri Letuša proti Šentrupertu, da se zglasi na policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko policije za nujne klice. Prav tako pa pozivajo vse, ki bi imeli kakršne koli koristne informacije v zvezi z navedeno prometno nesrečo, da to sporočijo na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.