Policija išče voznika, ki je trčil v otroka in odpeljal

Foto: Anže Petkovšek Prehod za pešce v Ljubljanskem BTC-ju.
Foto: Anže Petkovšek Prehod za pešce v Ljubljanskem BTC-ju.
Policisti voznika še iščejo in pozivajo očividce, da se jim javijo.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila v torek, nekaj minut pred 8. uro na Partizanski cesti v Celju. Neznani voznik osebnega vozila, po vsej verjetnosti znamke BMW črne oziroma temne barve, je vozil iz smeri Laškega in zavijal levo na Partizansko cesto. Na prehodu za pešce je trčil v 12-letnega otroka in ga lažje telesno poškodoval. 

Neznani voznik je, ne da bi se ustavil in nudil pomoč poškodovanemu otroku, odpeljal v smeri Čopove ulice. 

Policisti pozivajo voznika, da se jim javi. Prav tako pozivajo vse morebitne očividce, da se zglasijo na Policijski postaji Celje ali pokličejo na telefonsko številko za nujne klice 113. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.