Policija išče zamaskiranega roparja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zamaskiran oborožen moški od natakarice zahteval denar. Odnesel nekaj gotovine.
Oglej si celoten članek

Včerja okoli 23. ure je na Kranjski cesti v Radovljici neznan oborožen moški vstopil v gostinski lokal in od natakarice z grožnjo zahteval denar, so sporočili iz Policijske uprave Kranj. Odnesel je manjši znesek gotovine, poškodovan ni bil nihče. Po ropu pa je stekel proti gradbišču nove radovljiske knjiznice.

Zamaskiran in v črnih oblačilih

Storilec je moški, zelo verjetno mlajši, visok je okoli 175 cm in ima normalno postavo. Bil je zamaskiran, oblečen pa v črna oblačila.

Policija prosi, da informacije o ropu, storilcu ali o sumih, sporočite na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali na katero od policijskih postaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.